Welk plafond is beter: rek of gipsplaat?

Alle bewerkingen voor het nivelleren en reinigen van het plafond zijn complex en vereisen veel investeringen. Maar de rek- of gipsplatenstructuur vereist geen extra voorbereiding van het oppervlak.

KENMERKEN VAN DRYWALL EN STRETCH PLAFONDS
Voor de installatie van een systeem met ophanging wordt eerst een metalen frame gebouwd, waarop elementen en plafondmodules zelf gipsplaten worden bevestigd. In de laatste fase produceren haar stopverf en schilderen.

Het stretchsysteem is bevestigd aan een stokbrood, aan alle kanten van de kamer gemonteerd. Voor de installatie van PVC-linnen wordt de kamer warm. De rek van polyvinylchloride is strak na afkoeling. Het blijkt een gelijkmatig, mooi en glanzend plafond te zijn, niet bang voor water en geen vreemde geuren absorberend.

VERGELIJKING VAN DRYWALL EN STRETCH PLAFONDS
Om te bepalen welke gipsplaat of spanplafond in de kamer wordt gebruikt, moet u hun vergelijking maken in de hoofdparameters. Aangezien de grootste vraag onder spanplafonds gebruik maakt van plafonds op basis van PVC-linnen, en onder spanplafonds, gipsplatenplafonds, vergelijken we ze op hoofdparameters.

GEMAKKELIJKE INSTALLATIE EN DE BEHOEFTE AAN PROFESSIONALS
Installeer de spanplafonds niet zelf. Om dit te doen, moet je specialisten aantrekken. En ze zullen niet alleen het canvas uitrekken, maar ook maken. Voor de installatie van dergelijke plafonds is speciale apparatuur en ervaring met de installatie van dergelijke structuren vereist. Maar voor het werk hoeft het pand niet te worden verlaten, veel bouwafval terwijl het ook niet gaat.De installatie van spanplafonds gaat gepaard met een grote hoeveelheid bouwstof en afval. Je moet alle dingen uit de kamer halen. Dan moet u veel moeite doen om het pand schoon te maken. Als u echter een plafond met uw eigen handen bouwt, kunt u besparen. Toegegeven, dit is mogelijk als u met een bouwgereedschap werkt en zelf reparatiewerkzaamheden uitvoert.

Snelheid van installatie van span- en gipsplaten plafonds
Standaard plafondspanningstype gemonteerd ongeveer 3-4 uur.

De productie van het plafond van gipsplaat duurt 2 tot 4 dagen. Alles hangt af van het gebied, de complexiteit van de kamer en het plafond zelf. Als het ontwerp vrij complex is, kost het nog meer tijd.

DECORATIEVE KWALITEITEN
Plafonds van stretch-type in kleur kunnen bijna elke zijn. Het kan een heldere of pastel monofone kleur zijn, een grappige tekening of reproductie van een beroemd schilderij.

Gipsplaten plafonds kunnen op verschillende manieren worden ontworpen, met behulp van een andere textuur, verf of tegels. Het plafond van verschillende niveaus ziet er erg origineel uit. De kleurenschaal is enorm en oneindig.

WELKE PLAFOND IS GOEDKOPER?
Gipsplaten van het plafondplafond zijn drie keer goedkoper dan het type rekplafonds. Ook is de prijs afhankelijk van het gebied van de kamer, het aantal hoeken, gebogen delen, originaliteit.

IN WELKE GEVAL IS HET BETER TE GEBRUIKEN
Als plafonds een kleine hoogte hebben, kies dan voor een rekbaar plafond.

Plafond gipsplaten type is geïnstalleerd op de plafonds onder het dak van het huis. Dit biedt extra bescherming tegen lekkage.

Anders is het beter voor u om een ​​plafond van gipsplaat te installeren.

NIVEAU VAN BRANDWEERSTAND
Misschien zijn onze concurrenten op dit punt beide waardig. Zowel het eerste als het tweede type plafond ondersteunt geen verbranding. Daarom kunnen ze niet uitbranden, hoewel ze beschadigd raken.

WELKE PLAFONDEN ZULLEN LANGER BLIJVEN
Gipsplaten plafonds hebben een garantie tot 10 jaar. Voor een frisse look moet je de structuur schilderen.

Wat betreft het plafond van PVC-stretch, de garantie ervoor – van 10 tot 15 jaar. Tegelijkertijd zijn er geen cosmetische reparaties nodig.

WEERSTAND TEMPERATUUR
PVC stretch is bang voor kou. U kunt geen plafonds oprekken waar geen verwarming is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *